Kabiskopan Purnea

Kabiskopan Purnea (Latin: Purneaen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Purnea, provinsi grejawi Patna, Indhi.

Kabiskopan Purnea

Dioecesis Purneaensis

पूर्णिया के सूबा
Lokasi
NagaraIndhi
Provinsi grejawiPatna
MetropolitanPatna
Statistik
Amba15.733 km2 (6.075 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
8,349,215
24,391 (0.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Santo Petrus ing Purnia
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAngelus Kujur, S.J.
Biskop Agung MetropolitanWilliam D'Souza

SajarahBesut

PimpinanBesut

ReferensiBesut

Koordhinat: 25°46′24″N 87°28′02″E / 25.7733°N 87.4673°E / 25.7733; 87.4673


  1. "Rinunce e nomine, 08.12.2021" (Press release) (ing basa Italia). Holy See Press Office. 8 December 2021. Dibukak ing 8 December 2021.