Kabupatèn Gorontalo

kabupatèn ing provinsi Gorontalo, Indonésia
Kabupatèn Gorontalo
120px
Lambang Gorontalo
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Gorontalo Kabupatèn Gorontalo.svg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Limboto
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

17 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: http://www.gorontalokab.go.id/

Kabupatèn Gorontalo iku kabupatèn ing Provinsi Gorontalo, kutha Limboto iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Gorontalo ketata sajeroning 17 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Anggrek
  2. Atinggola
  3. Batudaa
  4. Batudaa Pasisir
  5. Boliyohuto
  6. Bongomeme
  7. Kwandang
  8. Limboto
  9. Limboto Barat
  10. Mootilango
  11. Pulubala
  12. Sumalata
  13. Telaga
  14. Telaga Biru
  15. Tibawa
  16. Tolangohula
  17. Tolinggula

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Gorontalo

 
Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia