Kakawin Arjunawijaya

Kakawin Arjunawijaya punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina déning mpu Tantular.

Ugi pirsaniBesut

SumberBesut

  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.