Kakawin Kresnayana

Kakawin Kṛṣṇâyana (Carakan: ꦏꦏꦮꦶꦤ꧀ ꦏꦽꦰ꧀ꦟꦴꦪꦤ) punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kuna. Kakawin puniki mratélakaken prekawis sang Kresna.

SumberBesut

  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.