Kakawin Nītiśāstra

Kakawin Nītiśāstra punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina. Isinipun punika prakawis ngèlmu kasampurnan agesang.

SumberBesut

  • (in Walanda) R. Ng. Poerbatjaraka, Niti-Çastra, 1932, Bandoeng:Nix.
  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.