Kaliurip, Bener, Purwareja

désa ing Indonésia

Kaliurip iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kaliurip
Désa
Kaliurip kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliurip
Kaliurip
Kaliurip kapernah ing Jawa Tengah
Kaliurip
Kaliurip
Kaliurip kapernah ing Indonésia
Kaliurip
Kaliurip
Koordhinat: 7°38′15″S 110°03′31″E / 7.63738°S 110.05859°E / -7.63738; 110.05859Koordhinat: 7°38′15″S 110°03′31″E / 7.63738°S 110.05859°E / -7.63738; 110.05859
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)