Kaliwader, Bener, Purwareja

désa ing Indonésia

Kaliwader iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kaliwader
Désa
Kaliwader kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliwader
Kaliwader
Kaliwader kapernah ing Jawa Tengah
Kaliwader
Kaliwader
Kaliwader kapernah ing Indonésia
Kaliwader
Kaliwader
Koordhinat: 7°38′32″S 110°04′50″E / 7.64223°S 110.08042°E / -7.64223; 110.08042Koordhinat: 7°38′32″S 110°04′50″E / 7.64223°S 110.08042°E / -7.64223; 110.08042
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)