Tuduhaké menu pokok

Kampus ya iku panggonan kanggé panggènipun pendidikan. Pendidikan ing kéné ora sadarma pendidikan biyasa, nanging pendidikan tinggi. ya iku pendidikan sawisé pendidikan formal setingkat Sekolah Menengah Atas (SMA).[1]

Cathetan sukuBesut

  1. lontar UI (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)