Kampus ya iku panggonan kanggé panggènipun pendidikan. Pendidikan ing kéné ora sadarma pendidikan biyasa, nanging pendidikan tinggi. ya iku pendidikan sawisé pendidikan formal setingkat Sekolah Menengah Atas (SMA).[1]

Cathetan sukuBesut

  1. lontar UI (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)