Kanggime, Tolikara

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tolikara {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kanggime, Tolikara
Nagara Indonésia

Kanggime iku dhistrik ing Kabupaten Tolikara Propinsi Papua.

Kabupaten Tolikara