Kanggime, Tolikara

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tolikara {{{nama dati2}}}]]

Kanggime, Tolikara
Nagara Indonésia

Kanggime iku dhistrik ing Kabupaten Tolikara Propinsi Papua.

Kabupaten Tolikara