Kanonisasi wujud siji prosès ndadèkaké siji wong dadi santo lan nglibataké pambuktèn yèn kandhidat wis nglakoni urip sing layak dadi santo. Iki dilakokaké déning Katulik Roma lan Ortodoks Wétan, lan uga Ortodoks Oriental.

Pirsani ugaBesut

Pranala njabaBesut