Kaos yaiku sandhangan kain kanggo awak ndhuwur (wiwit gulu nganti pinggul).

Kaos Charvet wiwit taun 1930-an, Norsk Folkemuseum, Oslo, Norwegia

Originally a undergarment used eksklusif by men, it has been, in American English, a catch-all term for an various variety of upper-pakaian and undergarments. Ing Inggris Inggris, kaos luwih khusus sandhangan karo iker-iker rasukan, lengen klambi karo cuffs, lan bukaan vertikal lengkap karo tombol utawa snaps (Amerika Utara nelpon sing " sugih kaos ", jinis tartamtu saka klambi Collared). Kaos uga bisa nganggo iket dasi ing ngisor kerah kaos.

Telung jinis kaos