Tuduhaké menu pokok

Kapuloan Cocos lan Keeling iku siji jajahan Australia sakiduling Pulo Jawa. Tlatah iki sing ndunungi kurang luwih 700 jiwa lan jembaré ana 13 km2.

Territory of Cocos (Keeling) Islands
Gendéra Lambang nagara
Sesanti: Maju Pulo Kita
Antem: Ora ana
Kutha krajanWest Island
Kutha paling gedhé Bantam (Pulo Home)
Basa resmi Inggris
Papréntahan Monarki konstitusional
 •  Administrator Barry Haase
-
 •  Banyu (%) -
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2004 628 (-)
 •  Cacah sirah - -
GDP  (PPP) Rantaman -
 •  Gunggung - (-)
 •  Per kapita - (-)
Valuta Dolar Australia (AUD)
Zona wektu (UTC+6:30)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC+6:30)
Kodhé bèl 61-891
TLD Internèt .cc

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut