Kapuloan Cocos (Keeling)

Kapuloan Cocos lan Keeling iku siji jajahan Australia sakiduling Pulo Jawa. Tlatah iki sing ndunungi kurang luwih 700 jiwa lan jembaré ana 13 km2.

Territory of Cocos (Keeling) Islands
Patakaning Kepulauan Cocos (Keeling)
Pataka
Aditamènging Kepulauan Cocos (Keeling)
Aditamèng
Cihnabrawit: Maju Pulo Kita
Gunagita: Ora ana
Dunungpenering Kepulauan Cocos (Keeling)
KuthagaraWest Island
BrehakuthaBantam (Pulo Home)
JawatbasaInggris
PapréntahanMonarki konstitusional
Barry Haase
-
• Banyu (%)
-
Population
• Pikira-kira 2004
628 (-)
• Cacahjiwa -
-
GKK  (ITK)Pikira-kira -
• Gunggung
- (-)
• Saben wong
- (-)
ArtacihnaDolar Australia (AUD)
Laladan wektuUTC+6:30
• Mangsa ketiga (AKK)
UTC+6:30
Durawadasandi61-891
Nagarasandigreha.cc

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut