Kapuloan Virgin Amérika Sarékat

United States Virgin Islands
Gendéra Kapuloan Virgin Amérika Sarékat
Sesanti: "United in Pride and Hope"
LocationUSVirginIslands.png
Basa resmi Inggris
Kutha krajan Charlotte Amalie
Gubernur Charles Wesley Turnbull
Wewengkon
 - Total
 - % banyu

352 km²
1%
Padunung
 - Total (2006)
 - Kapadhetan

109.343 jiwa
354/km²
Mata uang Dolar AS (USD)
Zona wektu UTC-4
Lagu kabangsan Virgin Islands March
TLD .vi
Kode telepon +340

Kapuloan Virgin Amérika Sarékat yaiku wewengkon kang ora kagabung (unincorporated territory) duwéké Amérika Sarékat ing kawasan Karibia. Sacara géografis, wewengkon iki kalebu péranganing Kapuloan Virgin. Kapuloan Virgin AS dumadi saka papat pulo utama: St. Thomas, St. John, St. Croix lan Water Island; lan pulo-pulo cilik liyané.

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut