Karanganyar bisa tegesé:

KabupatènEdit

  1. Kabupatèn Karanganyar ing Provinsi Jawa Tengah

KuthaEdit

  1. Kutha Karanganyar kutha krajan Kabupatèn Karanganyar

KacamatanEdit

  1. Kacamatan Karanganyar Kabupatèn Karanganyar
  2. Kacamatan Karanganyar, Kabupatèn Kebumèn
  3. Kacamatan Karanganyar, Kabupatèn Demak
  4. Kacamatan Karanganyar, Kabupatèn Pekalongan
  5. Kacamatan Karanganyar, Kabupatèn Purbalingga

DésaEdit

  1. Désa Karanganyar, Kacamatan Karangrayung, Kabupatèn Grobogan, Provinsi Jawa Tengah.
  2. Désa Karanganyar, Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Grobogan, Provinsi Jawa Tengah.
  3. Désa Karanganyar, Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Provinsi Jawa Tengah.
  4. Désa Karanganyar, kacamatan Karanganyar, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah.
  5. Désa Karanganyar, kacamatan Bantarbolang, kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah.
  6. Désa Karanganyar, kacamatan Karanganyar, kabupatèn Purbalingga, Provinsi Jawa Tengah.