Karanglo, Polanharja, Klathèn

Karanglo iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Karanglo
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaranglo
Karanglo kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Karanglo
Karanglo
Karanglo kapernah ing Jawa Tengah
Karanglo
Karanglo
Karanglo kapernah ing Indonésia
Karanglo
Karanglo
Koordhinat: 7°36′40″S 110°39′13″E / 7.61098°S 110.65353°E / -7.61098; 110.65353Koordhinat: 7°36′40″S 110°39′13″E / 7.61098°S 110.65353°E / -7.61098; 110.65353
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2010

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)