Kartika Sari Henry

Kartika Sari Henry (lair ing Prabumulih, Palembang, 22 April 1989) iku sawijining Wikipédiawan basa Indonésia. Dhèwèké ya iku sing menangaké kompetisi Bebaskan Pengetahuan 2010 ing Wikipedia basa Indonesia lan dadi (salah sijining) wakil Indonésia ing Wikimania 2010 ing kutha Gdansk, Polen.

Kartika Sari Henry
Kartika SH (2010-7).jpg
Kartika Sari Henry
LairKartika Sari Henry
(1989-04-22) April 22, 1989 (umur 31)
Prabumulih, Palembang, Indonesia
BangsaIndonesia

Sajeroning acara INAICTA 2010 Kartika uga dadi salah siji pamicara karo Ivonne Kristiani lan Mokhammad Misdianto.

Babad sliraBesut

  • Universitas Katolik Atmajaya, Fakultas Teknobiologi, Jurusan Biologi (2007-saiki)
  • SMA Don Bosco II (2004-2007)

Pranala njabaBesut