Kasur gembil

Kasur gembil ya iku tradisi mépé kasur bebarengan kang dilakokaké déning Suku Using. Tradisi iku dilakokaké saben taun sapisan. Lumrahé saben malem senèn utawa jumat ing minggu awal wulan besar (dzulhijah).[1]

Tradisi kasur gembil

Pranala njabaBesut

http://surabaya.detik.com/read/2012/10/18/171203/2066276/475/