Tuduhaké menu pokok

Ing ngèlmu linguistik, kasus ablatif iku kanggo nandhani papan asal, akibat, "ninggal saka" utawa barang sing dibandhingaké. Lumrahé kasus iki bisa dipertal mawa tembung "saka".