Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

kacamatan ing Kutha Jakarta Kidul, Indonésia

Kebayoran Baru iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kebayoran Baru
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul

KalurahanBesut

Kacamatan Kebayoran Baru dumadi saka 10 kalurahan yaiku:

  1. Selong kanthi kodhe pos 12110
  2. Gunung kanthi kodhe pos 12120
  3. Kramat Pela kanthi kodhe pos 12130
  4. Gandaria Lor kanthi kodhe pos 12140
  5. Cipete Lor kanthi kodhe pos 12150
  6. Pulo kanthi kodhe pos 12160
  7. Melawai kanthi kodhe pos 12160
  8. Petogogan kanthi kodhe pos 12170
  9. Rawa Kulon kanthi kodhe pos 12180
  10. Senayan kanthi kodhe pos 12190

RujukanBesut