Kebon Botani Kraków

Kebun Botani Kraków utawa uga sing dikenal sebagai Kebun Botani Universitas Jagielloniann ya iku sebuah kebun botani nduk kutha Kraków lan didirikan sejak taun 1783. Kebun iki manggon nduk arah Wétan saka kutha tuwa Stare Miasto lan uga duwé jembar 9.6 hektar. Kebun iki uga duwéke Universitas Jagiellonian, lan kalebu lokasi sing duwé aji sajarah.

Kebon Botani Kraków
Botanical garden Krakow (2006-05-13) 04.jpg
Informasi Umum
PanggonKraków, Polen
Koordinat-
Taun madeg1783
DioperasiakéPamaréntah Kraków
Status-

Pranala njabaBesut