Kelapa Lima, Kutha Kupang

Kelapa Lima iku kecamatan ing Kutha Kupang Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kelapa Lima
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiNusa Tenggara Wétan
KuthaKupang
Kode Kemendagri53.71.03 Edit the value on Wikidata

Kutha Kupang