Kembang tahu

Kembang tahu utawa yuba (basa Jepang) yaiku endhapan sing ana ing dhuwur nalika ngolah sari kedhelé. Kembang tahu kerep dianggo ing masakan kaya ta: timlo, sosis sala, cap cay, lan osèng-osèng. Racaké kembang tahu iku didol ing kahanan garing.

Kembang tahu

Deleng ugaBesut

 
Nggawé kembang tahu

Tahok