[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tolikara {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kembu, Tolikara
Nagara Indonésia

Kembu iku dhistrik ing Kabupaten Tolikara Propinsi Papua.

Kabupaten Tolikara