Kerang

Kerang iku kéwan sajinising kéyong mawa awak empuk saka filum Moluska. Kerang iku bisa tinemu ing banyu tawa lan banyu asin. Kéwan iki akèh dikonsumsi wong.

Kerang jinis Little Neck ing Amérikah Sarékat