Kering

Kering ya iku novèl anggitane Iwan Simatupang. Kababare novèl iki marine dhèwèké mati. Saliyané basa Indonésia, novèl iki uga kababar ana ing basa Inggris. Ingkang jarwakake ya iku Harry Aveling, lan diwènèhi judhul Drought. Novèl iki ditanggepi apik déning para pamedhar sastra Indonésia.[1]

RujukanBesut

Cathetan sikilBesut

  1. Mahayana, k. 166.

BibliografiBesut

  • Maman, S. Mahayana dkk. (1992). Ringkasan dan Ulasan Novèl Indonésia Modern. Jakarta: Grasindo. ISBN 979-553-123-9.