Kertasana, Nganjuk

kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk, Indonésia
(Kaelih saka Kertosono, Nganjuk)

Kertasana iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Kertasana
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKertosono
Kertasana kapernah ing Jawa Wétan
Kertasana
Kertasana
Kertasana kapernah ing Indonésia
Kertasana
Kertasana
Koordhinat: 7°36′37″S 112°05′21″E / 7.61039°S 112.08909°E / -7.61039; 112.08909Koordhinat: 7°36′37″S 112°05′21″E / 7.61039°S 112.08909°E / -7.61039; 112.08909
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.08

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)