Tuduhaké menu pokok

Pasungan, tumpengan, utawa tumpeng miturut géyomètri inggih punika kalebet limas ingkang alasipun awujud bunderan. Pasungan punika gadhah 2 sisih lan 1 rusuk. Pérangan pasungan ingkang jejeg punika boten awujud pasagi telu nanging babagan mlengkung ingkang dipunarani kemul pasungan.

Rumus pasunganBesut

Amba landhesanBesut

 

Amba kemulBesut

 

Amba lumahBesut

 

     , utawa

     

Isi (polum)Besut