Kesambèn, Jombang

kacamatan ing Kabupatèn Jombang, Indonésia

Kesambèn iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Kesambèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKesamben
Kesambèn kapernah ing Jawa Wétan
Kesambèn
Kesambèn
Kesambèn kapernah ing Indonesia
Kesambèn
Kesambèn
Koordhinat: 7°28′10″S 112°19′43″E / 7.46934°S 112.32858°E / -7.46934; 112.32858Koordhinat: 7°28′10″S 112°19′43″E / 7.46934°S 112.32858°E / -7.46934; 112.32858
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.12

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.