Khubz

Khubz, Utawa ditulis khoubz, khobez, khubez, utawa khubooz ( Arab: خبز‎, salin aksara khubzun‎ ), uga dikenal minangka roti Arab (ic), roti Lebanon, utawa roti Siria, [1] [2] [3][mbuh-mbuhan ] Punika minangka tembung umum ing Arab kanggo "roti" senadyan asring digunakake ing referensi kanggo babak ragi Eastern Tengah flatbread, sing woworan pokok saka baha saka Semenanjung Arab kanggo Maroko .  Asale saka Timur Tengah . [4] Iki digunakake ing akeh masakan Mediterania, Balkan, lan Timur Tengah, lan padha karo roti lapis liyane sing ragi liyane kayata Iran- nan barbari, roti lapis Asia Tengah lan Selatan (kayata naan ), lan basis pizza .

Khubz
KhubzBakery.jpg
Preparation of Khubz
JinisFlatbread
Panggonan asalMiddle East
Buku masakan: Khubz  Médhia: Khubz

ReferensiBesut

  1. Wright, Clifford A. (2003). Little Foods of the Mediterranean: 500 Fabulous Recipes for Antipasti, Tapas, Hors D'Oeuvre, Meze, and More. p. 61.
  2. Serna-Saldivar, Sergio O. (2012). Cereal Grains: Laboratory Reference and Procedures Manual. p. 215.
  3. Stewart, Jean E. & Tamaki, Junko Alice (1992). Composition of foods: baked products : raw, processed, prepared. 8. United States Department of Agriculture, Nutrition Monitoring Division. p. 6. Pita bread originated in the Middle East and is also known as Arabic, Syrian, and pocket bread.CS1 dandani: uses authors parameter (link)
  4. Elasmar, Michael G. (2014). The Impact of International Television: A Paradigm Shift. p. 188.