Kodhe maskapai pamaburan IATA

KodHe maskapé pAMABURAN IATA (IATA Airline Designators) iku kodhe sing dumadi saka rong aksara sing diwènèhaké déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional) marang maskapé-maskapé pamaburan ing donya. Kodhe-kodhe iki mbentuk rong aksara pisanan siji kodhe pamaburan.

Conto kodHe IATABesut

Pranala njabaBesut