Kopong

Kopong minangka desa cilik ing Kecamatan Kweneng Botswana. Dununge udakara 25 km sisih lor Gaborone, ibukutha Botswana. Populasi ana 5.571 taun sensus taun 2001 lan 9.520 ing sensus taun 2011, dadi pemukiman nomer enem paling gedhe ing Kweneng. Saiki dadi wilayah pinggiran Gaborone omah kanggo 421.907 jiwa ing sensus taun 2011.[1] Papan iki uga dadi papan Injil Injil Rahmat saka Gusti Allah, sawijining greja kanthi amanat nggawa jiwa ing Swarga.

Kopong
city
Kopong kapernah ing Botswana
Kopong
Kopong
Location in Botswana
Koordhinat: 24°28′7″S 25°53′32″E / 24.46861°S 25.89222°E / -24.46861; 25.89222
CountryFlag of Botswana.svg Botswana
DistrictKweneng District
Cacah warga (2011 census)
 • Gunggung9,320

RujukanBesut

  1. "Distribution of population by sex by villages and their associated localities: 2001 population and housing census". Diarsip saka sing asli ing 2007-11-24. Dibukak ing 2008-02-10.