Korma

Korma utawa qorma minangka panganan sing asale saka sub bawana India,[1] daging utawa sayuran sing diolah nganggo yoghurt (dahi) utawa krim, banyu utawa kaldu, lan rempah-rempah kanggo ngasilake saos utawa glasir sing kandel.[2]

Korma
Chicken Korma.JPG
Chicken korma
Panggonan asalIndian subcontinent
Woworan pokokmeat, yogurt, cream
Buku masakan: Korma  Médhia: Korma

RujukanBesut

  1. Amjum Anand (2007), My Chicken Korma (Times Online)
  2. Singh, D. Indian Cookery, Penguin, 1970, pp. 24–25