Kostum

Kostum minangka sawijining gaya busana khas saka individu utawa klompok sing nuduhake kelas, jenis kelamin, profesi, kesukuan, kebangsaan, kegiyatan utawa jaman.

Kostum Kabeh Bangsa - Franks AD 800 (1882) Conto macem-macem kostum sing cocog kanggo individu tartamtu ing jaman tartamtu. Ing wektu mengko, yen kostum asli bisa urip maneh utawa disalin kanggo tujuan teater.
Aktor ing kostum samurai ing film Kyoto Eigamura
Kostum sing digunakake ing yakshagana, seni teater saka India
Kostum Ibex