Kotabaru, Gandakusuman, Kutha Ngayogyakarta

désa ing Indonésia

Kotabaru iku kalurahan ing Kacamatan Gandakusuman, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Kotabaru
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKotabaru
Kotabaru kapernah ing Kutha Yogyakarta
Kotabaru
Kotabaru
Kotabaru kapernah ing Ngayogyakarta
Kotabaru
Kotabaru
Kotabaru kapernah ing Indonesia
Kotabaru
Kotabaru
Koordhinat: 7°47′10″S 110°22′26″E / 7.7862°S 110.37379°E / -7.7862; 110.37379Koordhinat: 7°47′10″S 110°22′26″E / 7.7862°S 110.37379°E / -7.7862; 110.37379
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanGandakusuman
Kodhe laladan
administrasi
34.71.03.1002

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.