Krim mértega

Buttercream minangka salah sawijining jinis lapisan utawa isian sing digunakake ing jajan, minangka lapisan, utawa minangka dekorasi .

Krim mértega
Chocolate Cupcakes with Raspberry Buttercream.jpg
Chocolate cupcakes with raspberry buttercream
Buku masakan: Krim mértega  Médhia: Krim mértega