Tuduhaké menu pokok
Kubuk

Kubuk, dhadhon, utawa kothak iku wangun lowong telung dhimènsi kang diwatesi déning enem babagan sisih kang awangun pasagi. Kubuk duwé 6 sisih, 12 paju, lan 8 titik pojok. Kubuk uga karan babagan enem tumata, lan minangka wangun mligi sajeroning limas pasagi.

RumusBesut

Yèn variabel s iku dawané sisih kubuk

Rumus kubukBesut

JembarBesut

 

Isi (polum)Besut