Kulawarga Kajoran

Kajoran ya iku salah siji desa ing Klathen kang dadi tanah perdikan Mataram lan trah tumerah dipimpin dening keluarga ulama ing kono, ya iku

Panêmbahan Agung ing Kajoran peputra

Pangeran Agus ing Kajoran peputra

Pangeran Radèn ing Kajoran peputra

Panêmbahan Rama ing Kajoran.

RujukanBesut