Kulit babi

Kulit babi iku istilah kuliner kanggo kulit saka babi . Bisa digunakake kanthi macem-macem cara.

Pork rind
Schweinebauch-2.jpg
uncooked pork belly with rind attached
Buku masakan: Pork rind  Médhia: Pork rind
Mangkuk kulit babi ing Thailand

Panganan bisa dilakoni, goreng ing lemak, utawa panggang kanggo ngasilaké jinis saka daging babi cracklings (US) utawa scratchings (UK) ; iki disajikake ing potongan cilik minangka cemilan utawa sajian. [1] Goreng ngasilake lemak, dadi luwih cilik.

RujukanBesut

  1. "History of pork scratchings". Freshers Foods. Diarsip saka sing asli ing 9 December 2012. Dibukak ing 1 November 2012.