Kulit kacang

Cekakan yaiku cangkang njaba kacang . Umume kacang-kacangan ora bisa dipangan lan dicopot sadurunge dipangan daging ing njero. Porositas sing dhuwur ndadekake dheweke uga ideal kanggo produksi karbon aktif kanthi pirolisis .

Kacang Pinus Korea - dibungkus, lan cangkang, ing ndhuwur; tanpa tulung, ing ngisor iki