Kuwé brambang

Trikatuka cake iku gurih utawa manis cake nyawisake nggunakake trikatuka minangka bahan utami. Maneka kue bawang dikonsumsi ing China, Jerman, Korea, Switzerland, Wales lan ing negara liya. Ana pirang-pirang jinis lan jinis kue bawang sing ana, kalebu laobing, pajeon, pancake scallion, teisen nionod lan zwiebelkuchen.

Onion cake
Sugar onion cake 2.JPG
Sugar onion cakes
JinisSavoury or sweet cake
Olah-olahan nasional gegayutanChina, Germany, Korea, Switzerland, Wales
Woworan pokokOnion
Woworan kang lumrah kaanggoOther cake ingredients
VariasiLaobing, pajeon, the scallion pancake, teisen nionod and zwiebelkuchen
Buku masakan: Onion cake  Médhia: Onion cake

RingkesanBesut

Kue bawang disiapake nggunakake bawang minangka bahan utama bebarengan karo bahan kue khas liyane. Panganggone trikatuka sing digodhog bisa nyuda rasa tajam bawang bombay ing jajan bawang. Kentang utawa daging uga bisa digunakake minangka bahan utama ing kue bawang. Bahan-bahan tambahan bisa kalebu keju pondok lan krim sing ora nguntungke. Kue coklat bisa dicepakake nggunakake bawang. Macem-macem kue bawang dikonsumsi ing China, Jerman, Switserlan, Wales lan negara liya.

Ing masakan Cina, kue trikatuka bisa dicepakake nggunakake bawang bombay, (uga diarani scallion). Kue bawang bombay Tionghoa dhasar bisa kalebu glepung, babi, bawang bombay lan uyah.