L'Aquila iku jeneng kutha ing Italia. Dunungé ing pérangan wétan, ya iku ing Region Abruzzo, Provinsi L'Aquila, Italia. Ana ing taun 2005, kutha iki sing ndunungi 71.989 jiwa (2005) lan jembar wewengkon 466,87 km². Kutha iki minangka kutha krajan Region Abruzzo.

Pojok kutha L'Aquila
Coat of Arms of L'Aquila, Italy.svg

Kutha kembarBesut

L'Aquila duwé kembaran:

Pranala njabaBesut