Tandha pangkat Lettu TNI AD

Lètnan satu utawa dicekak Lettu, iku tandha pangkat ing jenjang perwira pertama sajeroning kemilitèran ing Indonésia. Dunungé sak tingkat sadhuwuré letnan dua lan sak tingkat ing ngisoré pangkat Kaptèn.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut