Labil

Labil punika kadadéan pas wong iku mudah kadayan kalehan kaanan, pertamane sedih, dados maleh seneng, seng sok nesu-nesu sebab e seng boten jelas, lan sikap-sikap laine.[1] Sifat labil punika racaké di kagemi kalehan anak seng golongan mudha, anak mudha.[2]

Chatetan SikilBesut

  1. "Pengertian Labil". Dibukak ing 25 Mèi 2014.
  2. "Indra Sjafri Sebut Evan Dimas Cs Masih Labil". Dibukak ing 26 Mèi 2014.