Lambang kutha Słubice iku wujud pitik ing ngarepé gapura sing atepé awarna biru. Banjur ing kiwa-tengené gapura iki ana cagak wates sing warnané putih lan abang. Cagak loro iki nglambangaké lokasi kutha iki sing ana ing pawatesan Polen-Jerman. Lambang kutha iki uga padha karo kutha Frankfurt an der Oder sing tau dadi sakutha sadurungé taun 1945.

Lambang Słubice
Lambang Frankfurt an der Oder

Lambang sing lawasBesut

 
Lambang Słubice sing lawas

Lambang Słubice sing lawas wujud tamèng sing dipara loro. Sisih kiwa en iku lataré abang lan ana manuk garudha lambang Polen separo. Banjur ing sisih tengen iku pitik awerna kuning ing latar putih. Gambar pitik iki uga ana ing lambang Frankfurt an der Oder.