Landgraaf (Limburg)

Gemeente Landgraaf
Flag of Landgraaf.png Coat of arms of Landgraaf.png
Gendéra Landgraaf (Limburg) Lambang Landgraaf (Limburg)

LocatieLandgraaf.png

Landgraaf ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 24,69 km²
Sing ndunungi: 38.806 (1 Fèbruari 2007)
Situs wèb resmi: http://www.landgraaf.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Bert Janssen

Landgraaf iku siji gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki sing ndunungi ana 38.806 jiwa (1 November 2007) lan ambané ana 24,69 km².