Larry the Cable Guy

Daniel Lawrence "Larry" Whitney (lair ing Amérika Sarékat, 17 Fèbruari 1963; umur 59 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Larry the Cable Guy
Larry the Cable Guy.jpg
Whitney (2007)
LairDaniel Lawrence Whitney
Pakaryanpelawak, aktor, lan pembawa acara
Taun aktif1991 -
BojoCara Whitney
Anak2
Wong tuwaTom Whitney
Shirley Whitney
Sana jaringanwww.larrythecableguy.com

Cathetan sukuBesut