Lètlan

(Kaelih saka Latvia)

Latvia iku nagara ing Éropa. Nagara iki kutha krajané Riga lan sing ndunungi kurang luwih 2,5 yuta jiwa. Nagara iki mbiyèn péranganing Uni Sovyet.

 Uni Éropah Cithakan:Éropa