Lawiyan, Kutha Surakarta

(Kaelih saka Lawiyan, Surakarta)

Lawiyan iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Lawiyan
Kacamatan
Lawiyan kapernah ing Jawa Tengah
Lawiyan
Lawiyan
Lawiyan kapernah ing Indonésia
Lawiyan
Lawiyan
Koordhinat: 7°33′41″S 110°47′36″E / 7.56133°S 110.79324°E / -7.56133; 110.79324Koordhinat: 7°33′41″S 110°47′36″E / 7.56133°S 110.79324°E / -7.56133; 110.79324
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.