Lemari

Istilah lemari asline digunakake kanggo njlentrehake tabel sisih mbukak-mbukak kanggo nampilake piring, luwih khusus piring, cangkir lan piring. Lemari mbukak biasane duwe tingkat tampilan siji lan telung, lan nalika semana ana laci utawa macem-macem laci sing dipasang. Tembung lemari mboko sithik tegese perabotan tertutup. [1] [2] Sawetara jinis lemari sing ditayangke uga dadi lemari seprei, yaiku area nyimpen sprei lan andhuk sing resik.

Lemari tertutup

GaleriBesut

ReferensiBesut

  1. "Cupboard". The Free Dictionary By Farlex. Dibukak ing 19 May 2012.
  2. Andrews, John (2006) British Antique Furniture.